Lake Kapak Nedi̇r? (Özelli̇kleri̇ Nelerdi̇r, Avantajlı Mıdır)
28 Mart 2024, Perşembe
LAKE KAPAK NEDİR? (Özellikleri nelerdir, avantajlı mıdır)
Basitçe açıklamak gerekirse, ki bence gerekiyor çünkü hiçbirimiz teknik detaylarda boğulmak istemeyiz Lake kapak nedir? MDF (ahşap kalıntılarının parçalanarak life dönüştürülmesinin ardından, yüksek ısı ve basınçla sıkıştırılan ahşap ürüne MDF denir) üzerine astarlama yapıldıktan sonra istenilen renkte boya ile boyanarak yapılan dolap kapaklarıdır.
LAKE KAPAK NEDİR? (Özellikleri nelerdir, avantajlı mıdır)

Lake kapak, en yalın tanımıyla “boyalı kapak” anlamına gelmektedir.

Basitçe açıklamak gerekirse, ki bence gerekiyor çünkü hiçbirimiz teknik detaylarda boğulmak istemeyiz Lake kapak nedir? MDF (ahşap kalıntılarının parçalanarak life dönüştürülmesinin ardından, yüksek ısı ve basınçla sıkıştırılan ahşap ürüne MDF denir) üzerine astarlama yapıldıktan sonra istenilen renkte boya ile boyanarak yapılan dolap kapaklarıdır.Tekniğe girmeyelim dedik ama bazı şeyleri yüzeysel de olsa açıklamadan Lake Kapağı açıklamak mümkün olmuyor.

Burada en önemli ayırıcı özelliğin MDF üzerine boya yapılarak hazırlanan kapaklara lake kapak, MDF üzerine kaplama yapılarak hazırlanan kapaklara membran kapak dendiğidir.
Yani siz de bir mutfak yaptırmak ya da sadece evinizdeki herhangi bir dolabın kapağını yenilemek isterseniz öncelikle nasıl bir kapak istediğinize karar vermelisiniz.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın